Casato

CASATO JUWELIER MISAKYANS BRUGGE.JPG

Verleidelijke gratie, vrouwelijke charme, vrouw als universeel stijlicoon.

Dit zijn de constante referentiepunten van het verfijnde en onmiskenbare Casato-ontwerp. Een voortdurende zoektocht naar harmonie van stijl en vormen, met als doel echte kunstwerken te creëren. Een visie van de glamoureuze, modieuze en sensuele vrouw, met een sterke persoonlijkheid, die een uniek juweel kan onderscheiden. Om van haar te zijn. Het gebruik van materialen, van diamanten en edelstenen tot goud, gemodelleerd in een creatief proces dat heel dicht bij de kunst staat, met de wens om elke vrouw iets prachtigs en onmiskenbaars te geven.

“Ons werk is een feestelijke ode aan schoonheid. Onze juwelen zijn gemaakt om een vrouw zich nog mooier te laten voelen ". - Federico Gauttieri.

Liefhebber van renaissancistische en barokke kunst, met het beste instinct voor alles wat het mogelijk maakt om vrouwelijke schoonheid op zijn best te verbeteren. Het is dankzij de vaardigheden van de oprichter, Casato, dat het zich de afgelopen jaren wereldwijd heeft weten te vestigen als referentiepunt voor luxe en als trendsetter in de sector.

Met als doel dat dagelijks streeft naar perfectie, om een ​​universum van sieraden te vormen die onvergetelijk en onmisbaar zijn. Perfecte omstandigheden om leven te geven aan een echt nieuw idee van luxe, geboren uit de perfecte synergie tussen mode en sieraden, ideaal om een ​​moderne en elegante vrouw tevreden te stellen en vrouwelijkheid te vieren in al haar schoonheid en sensualiteit.