Pasquale Bruni

5.jpg

Pasquale Bruni is een Italiaans luxe juwelenmerk dat hoogwaardige juwelen creëert die gemakkelijk herkenbaar zijn dankzij de emotie, ziel en liefde die overgaan op degene die ze draagt. Onze inspiratie komt uit de natuur in harmonie met onze Italiaanse roots, uit het zelfbewustzijn en de vrouwelijkheid van hedendaagse vrouwen.

 

CREATIVITEIT

Onze ontwerpen zijn de uitdrukking van passie, liefde, constante experimenten, innovatie, onderzoek naar kleur en materiaal, om een ​​uniek sieraad te creëren.

 

NADRUK OP VROUWEN

Onze stukken zijn ontworpen door een vrouw voor vrouwen met een constante focus op klanten en hun relatie met hun sieraden.
Elk stuk is bestudeerd om vrouwen een perfect comfort te bieden in hun dagelijks leven.

EXCELLENTIE

Elke creatie van Pasquale Bruni is 100% Made in Italy in het Valenza atelier en elk proces wordt in eigen beheer gedaan onder de aandachtige supervisie van de Bruni familie om een ​​product van de hoogste kwaliteit te leveren.

 

VERA PASSIONE

Elke dag brengen we onze liefde, kennis, onafhankelijke geest en ervaring naar het atelier. Een uitdrukking van Vera Passione, een emotie die wordt gevoeld door iedereen die Pasquale Bruni draagt.