Valentine's Day in Bruges

Bijgewerkt: apr 24

Het kopen van cadeaus wordt een stuk eenvoudiger!Je staat voor een glimmende etalage, hevig zwetend van paniek bij de overvloed aan diamanten, oorbellen, ringen en kettingen in geelgoud, witgoud en noem maar op. Een adviseur nodigt je binnen, stelt wat simpele vragen zouden moeten zijn, zoals 'Wat is de stijl van je partner?', 'Wat is haar ringmaat?' En 'Wat is je budget?', Waarop jij reageert met een ongemakkelijke stilte voordat je iets koopt. helemaal verkeerd, de bon in het proces vergeten stap je naar buiten.


Het kopen van cadeaus kan een stuk eenvoudiger zijn!

We snappen jou, het kopen van sieraden voor uw wederhelft kan een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Maar met enkele eenvoudige voorbereidingen en door vooraf een paar persoonlijke details te verzamelen, kan dit voor u een vlotte ervaring zorgen, wat resulteert in een weelderig geschenk dat betekenis zal hebben voor de eigenaar. Iedereen kan iets glimmends voor iemand kopen, maar alleen als sieraden een verhaal en een doel hebben, wordt het zinvol.


Enkele regels

Het belangrijkste om altijd in gedachten te houden is "de gelegenheid". Een delicate diamanten armband zorgt voor een perfect verjaardagscadeau, terwijl jubileums traditioneel beter worden gevierd met eeuwigheidsringen. Als je voor het eerst sieraden koopt, ga voor iets dat is ontworpen om indruk te maken, zoals een statement-hanger.


Wij raden aan: de 18kt witgouden ring met een pearshaped en brilliant cut diamanten uit de Grace collectie van Antonellis. Een perfect cadeau voor elke gelegenheid.
Materialen en huidskleur

Denk aan welke soorten huidtinten er zijn: warm, neutraal en koel. Koelere tinten passen meestal bij witgoud en zilver, terwijl gele metalen het beste passen bij neutrale huidtinten. Mensen met een warme huidskleur zien we meest met koperkleurige juwelen. Let volgende keer op haar juwelen en kies een kleur dat zij het meest draagt.Wat is haar stijl?

Dit is een gebied waar je op veilig moet spelen. Heb je ooit een dvd voor Kerstmis gekregen in een genre dat je haat? De persoon die de film voor je heeft gekocht, is natuurlijk dol op en is ervan overtuigd dat jij dat ook zult doen. Maar wees niet die persoon; bestudeer in plaats daarvan de stijl van de sieraden van jouw vriendin. Vraag haar familie en beste vrienden om advies of beter, neem ze mee als back-up.Diamanten?

Diamonds are a girls best friend.”

Een diamant is als een pak: het kan op vele manieren worden geslepen - ovaal, rond, smaragd enz. Als je een diamant wilt die groter lijkt dan hij is, dan raden wij je aan om een "Illusion" zetting te kiezen. Meerdere stenen die samen een groter steen vormen.


“Je kunt ook versieringen aan een diamant toevoegen, net zoals je een pak kunt versieren met pochetten en boutonnières. Het toevoegen van wat bekend staat als een ‘halo’ van kleinere diamanten zal de steen benadrukken en meer detail aan het stuk toevoegen. " Experimenteren met andere soort stenen is ook een mogelijkheid!Of het nu gaat om een ​​extravagante ring, horloge of ketting, toon jouw toewijding en vind het juiste cadeau voor die ene speciale persoon.

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven